Marc estratègic 23-28 Fundació Maresme

Client

Fundació El Maresme

Període d'execució

2023

Serveis

Reflexió estratègica i organitzacional

El repte

El repte del procés ha estat poder desenvolupar un procés participatiu d’una fundació que acompanya a més de 3600 persones i 2500 famílies amb un equip de prop de 600 professionals en 6 mesos de treball, de manera que el nou marc estratègic resultant respongués a les necessitats i el sentir de l’entitat en tota la seva diversitat i les seves veus.  

Gràcies a la nova organització de la Fundació posada en marxa des del 2020, el procés s’ha pogut fer d’una forma més òptima aprofitant els nous canals de comunicació existents a nivell d’agrupacions de serveis i dels equips de gestió. Això ha donat agilitat al procés sense perdre representativitat. 

Descripció

Procés de reflexió estratègica col·lectiva per tal d’establir el marc estratègic 2023- 2028 de la Fundació El Maresme. El procés ha comptat amb la participació de més de 200 persones representatives de l’entitat: persones treballadores, persones ateses, famílies, patronat… 

La metodologia de treball ha alternat sessions plenàries que comptaven amb la representació de la diversitat de veus existents a la fundació amb sessions tipus focus grup per tal d’aprofundir més en les necessitats i visions de cada col·lectiu.  

A continuació trobareu el marc estratègic editat per la mateixa fundació:

Testimonis

Albert Vidal

Si consideres que el mètode és important: Hobest.

Albert Vidal

Director General de Fundació Maresme

Etiquetes

Reflexió estratègica, Reflexió organitzacional