Borsa de treball

Volem conèixer persones interessades en la transformació social a través de la transformació organitzacional. O, altrament dit, interessades en el desenvolupament d’organitzacions democràtiques, habitables i eficaces cap a la transformació del model econòmic.

La borsa de treball és una manera de conèixer persones que compartiu aquest interès amb Hobest. Si és el vostre cas, esperem tenir l’oportunitat de poder col·laborar. Volem fer una gran xarxa per a la transformació.

Sobretot, volem que ens expliquis què t’atreu de Hobest i per què i en quines àrees i formats t’agradaria col·laborar-hi. Ens interessa conèixer perfils i professionals que aportin tant a les organitzacions com a Hobest visions, experiències i coneixements complementaris. Si t’atreu molt la idea de contactar-nos, però tens dubtes sobre l’encaix, t’animem a fer el pas.

  Envia'ns la teva proposta

  Els camps amb * són obligatoris.

  Afegir arxius adjunts (opcional)

  Un màxim de 3 arxius de 4MG de pes cadascun i de tipus .pdf, .odt, .docx, .doc, .jpg, .png o .jpeg

  Les dades personals facilitades voluntàriament per vostè, a través del present formulari web seran tractades per Consultores Hobest SL i Hobest SCCL, com a responsables del tractament, amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, consulta, queixa o suggeriment, sense que es produeixin comunicacions o cessions de dades i seran conservades durant els terminis necessaris per atendre la seva sol·licitud. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació o supressió de les vostres dades i per a això obtindreu més informació sobre això, consultant la nostra política de privadesa.

  Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i termes del servei de Google.