Qui som

Equip Hobest

Maite Darceles Tife

Maite Darceles Tife

Acompanyo les empreses i les organitzacions en els seus processos de desenvolupament empresarial, i també social, cap a models de gestió i organització més eficaços i fluids alhora que habitables i humans.

Sóc llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, i les meves àrees de creixement personal i intel·lectual tenen a veure amb els models organitzatius basats en l’autonomia i la cooperació, sent clau tot allò relacionat amb la comunicació, el coneixement i el poder. M’interessa treballar des d’una profunda connexió entre la teoria i la pràctica, i aprofundir les confluències amb les aportacions feministes i els models col·laboratius i no violents. El que més m’agrada és portar-ho a la pràctica, ajudar altres persones a convertir les seves intuïcions en realitats i encomanar l’entusiasme de poder fer les coses d’una altra manera.

Veure publicacions

Lluís Marco i Planells

Lluís Marco i Planells

Acompanyo processos de transformació d’organitzacions, equips i persones com a consultor i facilitador. Em sento còmode amb un model de consultoria artesà i de proximitat, que permeti aportar base conceptual i noves perspectives a l’hora d’impulsar canvis a les organitzacions. La facilitació i el coaching m’ajuden a posar el focus a les relacions, de manera que els conflictes inherents a qualsevol tipus de procés de transformació es puguin sostenir i canalitzar de forma sana i constructiva.

Sóc enginyer de camins de professió, certificat com a coach i format en facilitació de grups i lideratge. La meva escola de vida ha estat l’escoltisme. D’aquí que Hobest em sigui un lloc bo per construir un món i una societat més humana, justa i democràtica. 

Veure publicacions

Jordi Valls i Olivé

Jordi Valls i Olivé

Des del 2007 desenvolupo la meva activitat professional en el camp de la consultoria, la formació i la recerca per entitats, administracions i empreses. Sóc llicenciat en economia per la UAB i actualment estic cursant un màster en Polítiques Socials i Acció Comunitària a l’IGOP-UAB. M’he format en direcció i gestió d’empreses socials i en facilitació de grups i treball de processos.

He treballat principalment en el  sector de l’economia cooperativa, social i solidària, perquè vull contribuir a una societat més democràtica, justa i sostenible. M’agrada la pràctica de la consultoria perquè em permet acompanyar i ajudar grups i organitzacions en el desenvolupament dels seus propòsits; i alhora em dona l’oportunitat d’estar en contacte amb projectes interessants i empreses diverses.

Veure publicacions

June Arechalde Bronchalo

June Arechalde Bronchalo

Sóc una persona inquieta i curiosa, i aquestes dues característiques, juntament amb la meva passió per donar suport a aquelles iniciatives de transformació social que tenen com a objectiu construir una societat més justa i respectuosa amb les persones i el medi ambient, han estat les que m’han portat a triar aquesta professió.

Soc llicenciada en sociologia i he treballat tant en l’àmbit de la recerca, com en la pràctica d’acompanyar a grups i organitzacions en els seus processos de treball. D’aquesta experiència extrec que cal honrar d’igual manera a la teoria i a la pràctica a l’hora de fer front a un repte col·lectiu; cal tenir una pràctica reflexiva que alineï el què fem, el per què ho fem i el com ho fem.

Veure publicacions

Ares Riart i Arnalot

Ares Riart i Arnalot

M’apassiona acompanyar grups i la facilitació m’ha permès mirar-los com ​sistemes vius i dinàmics que orgànicament van desplegant la seva essència. D’Hobest m’il·lusiona endinsar-me en els projectes interessants que acompanyem, i donar suport a les organitzacions a fer possible els seus objectius d’una manera més democràtica.  

Actualment estic formant-me a l’Escola de Treball de Processos de Barcelona. Tinc un recorregut treballant en el món de l’Economia Social i Solidària, en el camp de la intervenció social, l’acompanyament a persones i grups. Això m’ha endinsat del tot en la complexitat humana que som, especialment quan ens agrupem, i em motiva fer més fàcil o més accessible aquesta complexitat. Porto en mi la mirada feminista i de classe, i l’anhel de fer d’aquest món un lloc més just i amable. 

Ixiar Garcia Urbieta

Ixiar Garcia Urbieta

Vaig iniciar la meva carrera professional el 2002 fusionant la meva pràctica artística amb el disseny de projectes transformadors en l’ àmbit social i cultural. M’apassiona afavorir el desenvolupament de les capacitats a nivell individual i col·lectiu. Investigo constantment formes i llenguatges múltiples per acompanyar des de l’escolta activa i atendre les condicions que afavoreixen aprenentatges profunds que ens porten a processos de transformació.

Sóc llicenciada en Belles Arts i el desenvolupament professional m’ha permès formar-me de manera complementària en Disseny de Serveis, consultoria per a processos de transformació, comunicació no violenta, Educació Creadora i mediació sociocultural. Crec en les persones i com, des de la mirada feminista, podem reparar hàbits de relació i col·laboració que ens permetin crear experiències vitals plenes i saludables.

Persones col·laboradores Hobest

Maria Alonso del Val

Maria Alonso del Val

Sóc una persona curiosa i entusiasta. M’apassionen els processos col·lectius, la creativitat i la naturalesa. Em dedico a la facilitació, la dinamització social, el teatre i la salut.

M’he format, entre d’altres, en comunicació no violenta, art of hosting, dragon dreaming, ecologia profunda, joc oasi, teoria U, democràcia profunda i fòrum.

Oriol Bota i Arqué

Oriol Bota i Arqué

Llicenciat en administració i direcció d’empreses per ESADE i auditor de comptes no exercent. Especialitzat en entitats d’economia social i des del 2008 director de l’obra social de Sant Joan de Déu. Prèviament director financer d’un grup cooperatiu i anteriorment consultor d’entitats d’economia social com a soci del Col·lectiu Ronda.

M’apassiona conèixer projectes socials innovadors i intentar ajudar en la cerca de les seves palanques de consolidació i creixement. A nivell personal, vinculat a projectes de banca ètica i als nous models d’accés a l’habitatge.

Manel Muntada Colell

Manel Muntada Colell

Busco treballar en un model de consultoria a mida, més propera i artesana, que es pensi des de la realitat de les organitzacions.

Ara mateix, la meva intervenció se centra en la definició de models d’organització oberts per a l’aprofitament del coneixement de les persones.

Izaskun Merodio Vivanco

Izaskun Merodio Vivanco

Entenc la feina com una expressió de creativitat i una oportunitat de transformació social. Sòcia d’Emakumeekin, formadora acreditada de Belbin Associates i coordinadora de Harean, dinamitzo formacions i col·laboro en programes alineats amb l’equitat de gènere, l’emprenedoria social i la transformació organitzacional per i per a les persones.

Les meves fonts d’inspiració: una combinació tamisada de Desenvolupament Humà Local, Teoria U, Feminisme, Design Thinking, Metodologies Agiles, Rols Belbin.

Verena Hammes

Verena Hammes

Qui, si no nosaltres; on, si no aquí; quan, si no ara?
Somnio amb un canvi en la nostra forma de tractar-nos a nosaltres mateixos i al planeta, creant un ambient de sostenibilitat, inclusivitat i consciència. Entenc que l’àmbit laboral és perfecte per aprendre i implementar aquestes noves maneres de relacionar-nos. Per experimentar camins de transformació em formo contínuament amb tècniques com Thinking Environment, Educació per al desenvolupament sostenible, organitzacions conscients i més.

Alemanya, formadora de Teoria U, mare, cooperativista d’Impact Hub Donostia… són alguns dels rols i els atributs que em descriuen. Per complir tots aquests papers solc renovar la meva energia a la natura, fent esport o meditant.

Carme Sáez Nieto

Carme Sáez Nieto

Formada en ADE i MBA de EADA, porto més de 20 anys treballant en projectes relacionats amb el desenvolupament de nous models de negoci, el marqueting i l’emprenedoria. Aporto la meva experiència en l’àmbit de la innovació, la creativitat i l’economia circular.

M’interessa el desenvolupament de models de negoci col·laboratius i circulars que fan sostenibles les organitzacions de tot tipus. Dinamitzo sessions de creativitat i innovació amb metodologies com el design thinking o Lean Start Up. Entenc la consultoria com un vestit fet a mida, singular i adaptat a cada client.

Treballa amb nosaltres

Volem conèixer persones interessades en la transformació social a través de la transformació organitzacional. O, altrament dit, interessades en el desenvolupament d'organitzacions democràtiques, habitables i eficaces cap a la transformació del model econòmic.