Revisió del model retributiu de la cooperativa

Client

Coopdevs

Període d'execució

2021

Serveis

Desenvolupament organitzacional

El repte

En plena pandèmia el repte el trobàvem en generar un espai segur i valent de diàleg. Malgrat les dificultats inherents a les facilitacions online, el procés va permetre abordar de forma sana i constructiva el conflicte existent davant d’un tema complex que venia operant des de feia temps a la cooperativa.

Descripció

Nombroses cooperatives i entitats vinculades a l’economia social i solidària es troben que en moments de creixement han de repensar les seves estructures organitzatives per donar resposta a nivells més alts de complexitat i noves necessitats de gestió. Sovint però els processos de transformació organitzacional fan emergir debats delicats, tabús, com per exemple el del model retributiu de l’organització. Coopdevs n’és un exemple i arrel d’un procés de reflexió estratègica feta prèviament amb Hobest, van voler abordar i revisar el seu model retributiu.

Testimonis

Sergi Alonso

Hobest va ser un bàlsam en el moment més oportú. El seu acompanyament ens va ajudar a entendre’ns millor, desencallar la situació d’on veníem i avançar.

Sergi Alonso

Coordinador de recursos humans de Coopdevs

Etiquetes

Coaching, Facilitació d'equips